divendres, 16 de gener del 2015

MATRIU, ESTAMPA I IL·LUSTRACIÓ...

Bon dia!
Ahir a classe de Gravat vam fer un exercici que consistia en crear diferents matrius amb les típiques i quotidianes gomes d'esborrar per després estampar-les de conjunt amb alguna il·lustració.
En el meu cas vaig estampar tot el fons i el decorat del jersei de la noia. Us deixo aquí el resultat final i un extra que he volgut provar amb un filtre.

¡Buenos días!
Ayer en clase de Grabado hicimos un ejercicio que consistía en crear diferentes matrices con las típicas y cotidianas gomas de borrar para luego estamparlas de conjunto con alguna ilustración.
En mi caso hice la estampación de todo el fondo y el decorado del jersey de la chica. Os dejo aquí el resultado final y un extra que he querido probar con un filtro.

Good morning, yesterday we did an exercise at class that consisted in creating some stamps for then use them on an illustration. In my case, I printed with the stamps all the background of the illustration and the decoration of the girl's sweater. Here's the final result!



 


diumenge, 11 de gener del 2015

LA MASCOTA DE TAPIS.SER

Salutacions a tothom!
Avui us porto un projecte nou. Per un treball de classe ens van dir que escollíssim una empresa de la qual en faríem una mascota, i així ho vaig fer. Vaig decidir-me per TAPIS.SER una empresa catalana que està especialitzada en la tapisseria, les cortines i els tendals.
Una de les condicions del treball era que la mascota havia de ser un animal. Així doncs, em vaig decantar per una criatura càlida, gran i comfortable: l'elefant asiàtic.
Aquest és el resultat final:



Saludos a todos!
Hoy os traigo un proyecto nuevo. Para un trabajo de clase nos dijeron que escogiéramos una empresa de la que haríamos una mascota, y así lo hice. Me decidí por TAPIS.SER una empresa catalana que está especializada en la tapicería, las cortinas y los toldos.
Una de las condiciones del trabajo era que la mascota debía ser un animal. Así pues, me decanté por una criatura cálida, grande y confortable: el elefante asiático.
Este es el resultado final:


Greetings everyone!
Today I'm bringing you a new project. For a class exercise I had to choose a company and then create a "pet" for it. I decided that the company that I would work with would be TAPIS.SER, a Catalan company that specializes in upholstery, curtains and awnings.
So, I chose a warm, big and comfortable creature: the Asian elephant. 
And this is the final result:





Per saber una mica més sobre TAPIS.SER visita la seva web: http://tapis-ser.com/
Para saber un poco más sobre TAPIS.SER visita su web: http://tapis-ser.com/
To know a little bit more about TAPIS.SER visit its website: http://tapis-ser.com/