dimecres, 25 de febrer del 2015

GESSO I ACRÍLIC

Bon dia a tots i totes!
Una de les formes més originals d'aconseguir crear textures a les il·lustracions és amb el gesso (una barreja d'aglutinant, guix i pigment) que la pots aplicar a la làmina i crear les textures al teu gust.
Això és el què vaig fer jo, vaig preparar una làmina amb unes textures a l'atzar i llavors vaig fer una petita il·lustració anecdòtica a sobre amb els acrílics. Aquest és el resultat de la prova:

¡Buenos días a todos y todas!
Una de las formas más originales de conseguir crear texturas en las ilustraciones es con el gesso (una mezcla de aglutinante, yeso y pigmento) que la puedes aplicar a la lámina y crear las texturas a tu gusto.
Esto es lo que hice yo, preparé una lámina con unas texturas al azar y entonces hice una pequeña ilustración anecdótica encima con los acrílicos. Este es el resultado de la prueba:

Good morning everyone!
One of the most original ways to get textures on your illustrations is with gesso (a mixture of glue, plaster and pigment) that can be applied to the sheet and create textures as the way you want.
This is what I did, I prepared a sheet with random textures and then I did an small anecdotal illustration on with the acrylics. This is the result of the test: