dilluns, 30 de març del 2015

LA VENTAFOCS

Bona tarda a tothom,
Avui toca una mica d'acrílic...Aquesta il·lustració la vaig realitzar per un projecte de classe; mostra una escena del conte de La Ventafocs i la veritat és que vaig gaudir molt fent-la! Espero que us agradi!

Buenas tardes a todos,
Hoy toca un poco de acrílico ... Esta ilustración la realicé para un proyecto de clase, muestra una escena del cuento de La Cenicienta y la verdad es que disfruté mucho haciéndola! ¡Espero que os guste!

Good afternoon everyone,
Today is all about the acrylic paintings...I did this illustration for a class project, it shows a scene from The Cinderella story and the truth is that I enjoyed it so much to work on this picture. I hope you like it!



dimarts, 17 de març del 2015

LA FLORA MEDICINAL D'OSONA

Fa un temps em van oferir col·laborar en un projecte preciós on vaig fer la meva petita aportació amb dues il·lustracions naturalistes de les Fumariàcies. Es tracta del llibre LA FLORA MEDICINAL D’OSONA de Santi Jàvega i tot un gran equip que han treballat dur per aconseguir realitzar aquesta guia.

El llibre és una recopilació de 301 plantes amb la seva foto corresponent, una petita il·lustració, la descripció, la nomenclatura, els principis actius, els efectes terapèutics, els usos etnobotànics i els coneixements tradicionals.

Aquí podeu veure les fotografies de la portada de la guia i de les pàgines on surten les meves il·lustracions:






Us deixo l’enllaç del vídeo on s’explica el projecte: https://www.youtube.com/watch?v=aHO2mP1FOYk&t=13

I a més a més afegeixo el cartell de l'exposició que hi ha a l'Escola d'Art LLotja de Barcelona on es poden veure algunes de les il·lustracions originals.